RETORIKA - Tatjana Zidar Gale s.p.

Nahajate se: > Kdo smo > O podjetju

O podjetju


Kdo smo

Smo tim, ki deluje od leta 1992. Dva sva redno zaposlena, z zunanjimi sodelavci pa sooblikujemo naše izobraževalne programe. Sodelujemo s pedagogi, psihoterapevti, coachi, trenerji, igralci … 

Kaj delamo

Na področju izobraževanja nudimo predavanja, seminarje, delavnice in treninge za skupine, individualne treninge, svetovanje, coaching in terapijo. 

 
 

Kako pomagamo (naše poslanstvo)

 Udeležencem želimo z interaktivnimi skupinskimi treningi in individualnimi pristopi omogočiti, da razvijejo svoje komunikacijske, retorične in pogajalske veščine, ki jih dnevno potrebujejo pri svojem delu.

Prav tako jim pomagamo, da se osvobodijo svojih preteklih omejevalnih vzorcev vedenja, mišljenja in doživljanja. Prizadevamo si, da prepoznajo svoje želje, potrebe in interese ter spoštujejo oziroma upoštevajo želje, potrebe in interese sodelavcev oziroma sogovornikov. Naučijo se pogovarjati in poiskati skupno rešitev, kadar je potrebna. 
 
Posameznikom in skupinam pomagamo razviti njihove sposobnosti, da lahko odvržejo bremena preteklosti - se osvobodijo neprijetnih izkušenj, zamer, stisk, napetosti in se motivirani obrnejo v prihodnost ter lažje in hitreje dosežejo želene cilje ter okrepijo sodelovanje. 

Pomagamo torej osvojiti znanje in razviti veščine, strategije, tehnike in orodja, ki jih boste lahko takoj prenesli in uporabljali v vaših vsakdanjih situacijah. 
 

Naše vrednote

inovativnost
(pomagati do proaktivnega odzivanja v komuniciranju, iskati inovativne poti za učenje komuniciranja in vplivanja) 

ustvarjalnost
(iskati učinkovite strategije, ki bi ljudem pomagale do sproščenega javnega nastopanja, uspešnega dvosmernega komuniciranja, do odličnosti v reševanju konfliktnih situacij, do boljšega razumevanja sebe in svojega delovanja oziroma odzivanja ...) 

soustvarjanje
(skupaj z organizacijami in posamezniki soustvarjati odličnost v znanju, veščinah in strategijah, ki jih potrebujemo v vsakdanjih situacijah) 

sodelovanje
(z organizacijami in posamezniki sodelovati v procesu sprememb, tveganj, napredovanj, razvoju … in zagotoviti večjo učinkovitost, boljše rezultate, trdnejše medosebne odnose in osebno gotovost – zaupati vase …)
 

Moto

Naj odličnost dialoga postane gibalo sprememb.


Coaching in terapija

Kontakt

Telefon:
(01) 437 23 33
031 308 900
Fax:
(01) 437 23 33

Naslov:
Šmartinska 68, 1000 Ljubljana