RETORIKA - Tatjana Zidar Gale s.p.

Nahajate se: > Kdo smo > Zaposleni

Zaposleni

Tatjana Zidar Gale

Tatjana Zidar Gale, univ. dipl. dramaturginja


NLP-trener in NLP-coach, integrativna relacijska psihoterapevtka, učiteljica čuječnosti

Diplomirala je na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo.
Končala je prvo stopnjo izobraževanja iz nevrolingvističnega programiranja in si leta 1997 pridobila mednarodni certifikat ter naziv Praktik NLP; leta 1999 je končala drugo stopnjo NLP in tako pridobila mednarodni certifikat ter naziv »master« poslovnega komuniciranja, leta 2002 pa še najvišji naziv, naziv trenerke NLP. Leta 2005 je na univerzi v Santa Cruzu (ZDA) pridobila še mednarodno licenco in naziv "NLP coach".

Znanje je izpopolnjevala pri domačih in tujih strokovnjakih (K. Podbevšek, M. Beyer, S. Haslam, M. Vogel, B. Kinder, B. Feustel, R. Dilts, J. DeLozier, S. Smith, L. Susskind, S. Heen, B. Patton, D. Stone …).

Iz integrativne psihoterapije je diplomirala na I.I.P.A. (International Integrative Psychotherapy Association) v Bilbau (Španija). Leta 2012 je postala še učiteljica čuječnosti. Od takrat redno izvaja tečaje in delavnice premagovanja stresa. Je članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo SINTA. Dodatno se izobražuje še iz EFT (emotionally focused couple theraphy – na čustva usmerjena partnerska terapija).

Že 25. leto vodi seminarje in delavnice retorike, medosebnega komuniciranja, reševanja konfliktov, komuniciranja s strankami … Izvaja individualne in partnerske terapije ter individualni in skupinski coaching.
Več

Boris GaleBoris Gale, univ. dipl. komunikolog

Diplomiral je na Fakulteti za družbene vede. Je samostojni svetovalec na področju tržnega komuniciranja in avtor strokovnih ter poljudnih člankov o komuniciranju.
 
Kot menedžer skrbi za dobro sodelovanje s podjetji, kot strokovni sodelavec pa za kakovostno izpeljane delavnice in predavanja. Je urednik mesečnika E-novice.

Coaching in terapija

Kontakt

Telefon:
(01) 437 23 33
031 308 900
Fax:
(01) 437 23 33

Naslov:
Šmartinska 68, 1000 Ljubljana