RETORIKA - Tatjana Zidar Gale s.p.

Nahajate se: > E-Novice > 11. številka

11. številka


Poletje se počasi umika in pušča prostor novim delovnim izkušnjam ter stikom z različnimi ljudmi. 
 
Kaj boste storili, če naletite na sodelavce, ki z vami manipulirajo ali o vas celo širijo laži? Nova številka e-novic prinaša uporabne, predvsem pa praktične nasvete, kaj je v takih situacijah primerno in potrebno storiti.
 
 
Zgodbe ljudi, ki so se znašli v stiski
Prejeli smo pismo gospoda Dejana, v katerem sprašuje za pomoč, saj se je na delovnem mestu znašel v zelo neprijetni situaciji, ko je v podjetje prišlo njegovo bivše dekle. Njeno maščevanje je zaradi njune neuspešne zveze žal preseglo vse meje dobrega okusa. (VEČ).
 
Kako se odzvati, kadar kdo od sodelavcev širi o nas laži?
Kaj bi storili, če bi vam sodelavec pojasnil, kako drugi sodelavec o vas govori laži? Bi šli takoj k njemu in se zapletli v prepir ali pa bi uporabili kako drugo strategijo? (VEČ)
 
Kako se odzvati, ko sodelavci manipulirajo z nami?
Verjetno ste se že pogovarjali s človekom, ki je bil v pogovoru z vami zelo prijazen, čutili pa ste, da njegove besede niso iskrene. Se pravi, da je govoril nekaj, povsem nekaj drugega pa si je mislil. Kako ste se odzvali? (VEČ)
 

 
Lahko se naučite še večJesen je čas za novo učenje in nove izkušnje. Ste se že odločili, kako boste premagali zadrege, ko je treba suvereno spregovoriti v tujem jeziku?

Jezikovna šola LINGULA ima za vas pripravljenih več zanimivih, koristnih in učinkovitih programov (http://www.lingula.si/index.php).

Med njimi je tudi RETORIKA. Preverite, povprašajte in se odločite: http://www.lingula.si/retorika/tatjana-zidar/index.php. Lahko boste izboljšali svoje retorične, komunikacijske in pogajalske veščine v slovenskem ter angleškem jeziku. 
 
 
Tudi preberete lahko še več
  


V jeseni se boste ponovno srečali s svojimi sodelavci in njihovimi težavami ali stiskami. Za to potrebujete znanja in novosti s področja kadrovanja, upravljanja s človeškimi viri, delovnega prava …

Z geslom RETORIKA ZIDAR lahko pridobite brezplačen trimesečni dostop do on-line vestnika HR-Faktor. Potrebno je samo poslati geslo na naslov narocila@dashofer.si ter mu dodati še svoje ime, priimek in podatke podjetja.

Naj bo to darilo za vse, ki kljub manj obetavnim časom iščete načine, kako čim bolje delati z ljudmi in ustvarjati trdne medosebne odnose.

Še več o tem pa si lahko preberete na http://onnhrf.dashofer.si/onn/.

Coaching in terapija

Kontakt

Telefon:
(01) 437 23 33
031 308 900
Fax:
(01) 437 23 33

Naslov:
Šmartinska 68, 1000 Ljubljana