RETORIKA - Tatjana Zidar Gale s.p.

Nahajate se: > Blog

Blog

Pogovarjali smo se z onkologinjo dr. Simono Borštnar, zaposleno na Onkološkem inštitutu v Ljubljani.

Pogovarjali smo se z onkologinjo dr. Simono Borštnar, zaposleno na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Povedala je, kako pomembna je preventiva, zdrav način življenja in še marsikaj. Rak ni nekaj, kar se dogaja nekje drugje, daleč od nas; svoje zdravje raje vzemimo v svoje roke.

Več

Pogovarjali smo se s Klavdijo Kosmač Toplišek, direktorico jezikovne šole Lingula

pogovarjali-smo-se-s-klavdijo-kosmac-toplisek-direktorico-jezikovne-sole-lingula

Pogovarjali smo se z Klavdijo Kosmač Toplišek, direktorico jezikovne šole Lingula. … Povedala je, kaj je treba vedeti, ko se v podjetju odločamo za tečaje tujih jezikov, kako bomo najhitreje spregovorili in kaj za to potrebujemo.

Več

Pogovor s Tomažem Boltinom, predsednikom Sindikata bančništva Slovenije (SBS).

SBS je zveza sindikatov delavk in delavcev v bankah, Banki Slovenije in drugih finančnih organizacijah.

Več

Pogovor z mag. Zdenko Birman Forjanič

Pogovarjali smo se z mag. Zdenko Birman Forjanič, ki v Andragoškem centru Slovenije že več kot dvajset let izvaja izobraževalne programe za ljudi, ki formalno ali neformalno poučujejo odrasle. Pojasnjuje nam, katere veščine odlikujejo učitelja odraslih.

Več

Pogovor z izr. prof.dr. Dejanom Jelovcem

Pogovorjali smo se z izr. prof. dr. Dejanom Jelovcem, ki pojasnjuje spremembe na področju vrednot ljudi. Ugotavlja, kaj se dogaja z našo odgovornostjo, strpnostjo in spoštovanjem sočloveka. Predvsem pove, da nadrejeni spoštovanja ne bodo pridobili z ustrahovanjem, dosegli ga bodo z racionalno avtoriteto.

Več

Pogovor z Melanijo Končina Boltin, specialistko za izobraževanje odraslih

Pogovor z ga. Melanijo Končina Boltin, specialistko za izobraževanje odraslih. Kaj pravi o spremembah v izobraževanju po letu 2009, kakšna izobraževanja zaposleni potrebujejo, kaj jim bo v vsakdanji praksi resnično koristilo …

Več

Pogovor z doc. dr. Matejko Grgič, znanstveno direktorico Slov.I.K.

Kaj pravi o izobraževalnih navadah Italijanov in Slovencev doc. dr. Marjetko Grgič, znanstvena direktorica Slov.I.K.-a (slovenski izobraževalni konzorcij).

Več

Coaching in terapija

Kontakt

Telefon:
(01) 437 23 33
031 308 900
Fax:
(01) 437 23 33

Naslov:
Šmartinska 68, 1000 Ljubljana